Lawly by Ramboll muutoksia 08/2021Lawly by Ramboll muutoksia 08/2021

Olemme päivittäneet palvelun uuteen versioon viikolla 31. Alla tarkemmat kuvaukset palvelun uusista ominaisuuksista ja muutoksista.

Kysymykset ja palautteen voit lähettää osoitteeseen helpdesk@lawly.fi

Perustietokyselyn päivityksiä

Perustietokyselyä on päivitetty yksinkertaisempaan suuntaan. Ylimääräisistä tai toistuvista kysymyksistä pyritään pääsemään eroon. Tämä voi tuoda joitakin uusia kysymyksiä ja kysymyksien siirtoja eri paikkaan, jotka sitten vaativat uudelleenarviointia. Milloin mahdollista, kysymyksiä muutetaan siten että se ei vaikuta vastauksiin.

Perustietokyselyä on muutettu myös näyttämään kysymyksiä jotka todennäköisesti eivät kosketa yritystä mutta kuitenkin lisäävät vaatimuksia. Näissä kysymyksissä voi esimerkiksi kyseinen toimiala olla valitsematta, mutta siihen liittyvät jatkokysymykset vastauksineen ovat edelleen valittuina. Esimerkiksi  “Kyllä, toimintaamme liittyy malminetsintää” on valittuna mutta “Kaivannaisteollisuus” ei ole. Jompi kumpi vastaus on väärä, todennäköisesti vastaus malminetsinnästä koska se kysymys ei enää näy käyttäjälle.

Jos kyselyssä on muutoksia jotka vaativat toimenpiteitä, tilanne näytetään nyt myös mittaristossa.

Tunnistekenttä ja vastuuhenkilö – hakua samankaltaistettu

Aikataulutettuja koulutuksia on paranneltu lisäämällä itseoppiva tunnistekenttä. Samalla yhdenmukaistettiin käytöntö jossa ehdotetut tunnisteet haetaan koko tilin tiedoista, joten esimerkiksi vaatimusten tunnisteet ovat helposti löydettävissä vaikka koulutusrekisterissä.

Vastuuhenkilön haku ja ehdotukset vastuuhenkilöksi on yhdenmukaistettu. Vastuuhenkilöiksi esitetään kaikkia joilla on muokausoikeudet, vaatimusrekisterin tapauksessa kaikkia joilla on lukuoikeudet.

Kemikaalirekisteri CAS kenttä

Kemikaalirekisteriin on lisätty CAS ( Chemical Abstract Service ) tunnistekenttä. Numeron tarkoitus on tunnistaa samat aineet vaikka niiden nimi voisi vaihdella, esimerkiksi asetoni ja dimetyyliketoni ovat sama aine joten CAS numerokin on sama. Numerossa on tarkistusmerkki jonka avulla näppäinvirheet voidaan saada kiinni. Tarkistusmerkki on viimeinen numero, esimerkiksi  kafeiini: “58-08-2” tai hiilidioksidi “124-38-9“.

lisätietoja: https://www.cas.org/support/documentation/chemical-substances/faqs

Muut muutokset

  • Bugikorjauksia
  • Päivityksiä käännöksiin