
Palveluidemme perusta
Palvelumme kattavat myös pelillistetyt digitaalisen ja vuorovaikutteisen käyttäytymiskoulutuksen ja tiedon jakamisen ratkaisut. Alustoinamme toimivat mobiilisovellukset, verkkosovellukset sekä myös virtuaalitodellisuuden (Virtual Reality / VR) ja lisätyn todellisuuden (Augmented Reality / AR) sovellukset.
Toteutamme vuorovaikutteisia ratkaisuja
… Luomalla inspiroivia ja suoraviivaisia virtuaalisia 2D / 3D-käyttäjäympäristöjä
… Kehittäen realistisia skenaarioita ja muuta liiketoimintatietoihin perustuvaa sisältöä
… Käyttäen vuorovaikutusta, simulointia ja pelaamista ensisijaisina työkaluina
… Julkaisten ratkaisuja sovelluksina mobiililaitteille, tietokoneille ja / tai virtuaalitodellisuuksille
… Seuratan käyttäytymistä ja keräten tietoja lisätutkimuksia ja varmennusta varten

Pelimekaniikka ja pelipohjainen oppiminen
Lyhyesti sanottuna pelillistämisellä tarkoittaa pelimekaniikkojen käyttämistä pelien ulkopuolella ei-pelillisessä ympäristössä. Käytetyimmät pelimekaniikat ovat elementtejä, kuten edistymispalkki, tasot, tulostaulu, pisteet ja suoritusmerkit. Mekaniikan valinta riippuu tuotteista, kontekstista ja käyttäjäprofiileista.
2D- ja 3D-pelien oppimismuotojen ja vuorovaikutusten käytön yleisenä tarkoituksena on parantaa ihmisen kognitiota ja motivaatiota. Tutkimusten perusteella pelillistäminen tehostaa oppimista, koska asioiden oppiminen on mielenkiintoisempaa ja hauskempaa kun oppijaa palkitaan, osallistetaan ja haastataan.
Pelillistämisen käyttökohteet eivät rajoitu 3D-universumeihin. Menetelmiä käytetään laajalti verkkokoulutuksessa ja jopa ei-digitaalisissa yhteyksissä. Keinovalikoima on loputon, ja toteutusaste voi vaihdella yksittäisen pienen edistymispalkin lisäämisestä eri menetelmien ja mekaniikan täysimääräiseen hyödyntämiseen.

Opitun omaksuminen ja opetuksen tehokkuus
Alun perin Dalen (1969) ehdottama oppimismenetelmien hierarkia osoittaa, että aktiivinen oppiminen on paljon hyödyllisempää kuin perinteiset lähestymistavat. Jos perinteiset koulutusmenetelmät ovat enimmäkseen passiivisia ja alle 50% tehokkaita oppimistulosten kannalta, todellisten tilanteiden ja toimintatapojen simulointi vuorovaikutteisena verkkokoulutuksena tai pelipohjaisen oppimussovelluksen avulla voi nostaa tehokkuutta 80 prosenttiin.
Työskentelemme simulaatioiden ja realististen, tunnistettavien virtuaaliympäristöjen kanssa tehokkaan ja paremman oppimistuloksen saavuttamiseksi.
Ratkaisumme

Interaktiivisten ratkaisujen konsepti ja sen eri elementit ovat sovellettavissa lähes rajattomaan joukkoon projekteja ja ongelmia.
Mahdollisuuksien ja vaihtoehtojen ymmärtämistä helpottaaksemme ratkaisumme on jaettu luokkiin, joita tulee lisää sitä mukaa kun kehitämme ratkaisua uusille markkinoille ja soveltamiskohteisiin.