pelillistäminen

Interaktiiviset ratkaisutKestävä kehitys

Kestävä kehitys

Kestävä kehitys

Ramboll luo skaalautuvia digitaalisia oppimistyökaluja kestävään käyttäytymiseen rakennetussa ympäristössä. Tällä voidaan lisätä tietoa ja tietoisuutta ilmastosta, terveydestä, ympäristöstä ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteista.

Työkalut inspiroivat ja auttavat käyttäjiä ajattelemaan ja toimimaan kestävästi tekemällä päivittäisiä päätöksiä sekä työ- että yksityiselämässä.

Työkalu on suunnattu laajalle markkinalla, mukaan lukien toimistot, koulut, hotellit, omakotitalot jne.

SDGKestävän kehityksen tavoitteiden arviointiKestävän kehityksen tavoitteetKestävä toiminta

CASE: Sustainable Challenge Game

Ongelma

Kasvava väestö ja sen seuraukset kuten rajalliset luonnonvarat ja ilmastonmuutos pakottavat ihmiset elämään ja työskentelemään kestävämmin. Päästäksemme YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin, tulee niin yritysten, julkishallinnon kuin yksilöidenkin toimintaa muuttaa kestävämmäksi.

Ratkaisumme

Kehitimme sovelluksen, joka opastaa, tukee ja rohkaisee kestävämpää elämäntapaan niin kotona, toimistoissa, kouluissa kuin muissakin julkisissa laitoksissa. Käyttäjiä innostetaan muuttamaan tapojaan ja täyttämään kestävän kehityksen tavoitteita.

Ratkaisun ovat kehittäneet yhteistyössä Rambollin Interactive Solutions -tiimi, kestävän kehityksen yksikkö, Sisäilma-yksikkö sekä Data & Technologies -yksikkö.

Hyödyt

  • Lisätään tietoisuutta kestävästä kehityksestä
  • Pienentynyt hiilijalanjälki
  • Käyttäytyminen muuttuu ja vahvempi tuki kestävälle kehitykselle
EHS tarkastus
Älypuhelinsovellus
Kestävyys
Työpöytäsovellus
Digi koulutus
Keinotodellisuussovellus

Demo Video: The Sustainable Challenge Game