LAWLY by Ramboll saa uuden nimen 1.6.2022. Uusi nimi EHS Compass by Ramboll korvaa Lawly-nimen. Asiakkailtamme ei vaadita toimenpiteitä.

pelillistäminen

Interaktiiviset ratkaisutTurvallisuussimulaattori

SafetySimulator-front_ny

Vähennä onnettomuuksia ja paranna tuottavuutta

Turvallisuussimulaattori on Rambollin 3D koulutussimulaattori työmaille ja muihin vaarallisiin ympäristöihin.

Tutustuessaan kohdeympäristöön virtuaalisessa 3D maailmassa, käyttäjä voi havaita, tunnistaa ja harjoitella toimintaa erilaisissa vaaratilanteissa ilman, että hän joutuu todelliseen vaaraan. Harjoittelun ansiosta käyttäjien on paljon helpompi ennakoida vaaratilanteita – ja välttää niitä – sitten kun he tulevat ja toimivat oikealla työmaalla.

Tuloksena on ennakoivan oppimisprosessi, jossa työntekijät ottavat vastuun turvallisen työympäristön varmistamisesta.

The 3D tool has helped workers take ownership of their working environment. In addition to reducing accidents and providing a good workplace for all, it also improves the bottom line.
poul_s
Poul Michaelsen
Hospital Director at the Regional Hospital West Jutland.
3d koulutusTurvallisuuskoulutusTurvallisuus hallintaTurvallisuusasiantuntijaTurvallisuus standardit

CASE: KPC Posthusgrunden

Ongelma
Postbyen on suuri rakennustyömaa (+1 miljardia DKK) Kööpenhaminassa Tanskassa, ja sen pääurakoitsijana toimii KPC. Urakoitsijalla oli sekä työturvallisuuteen että byrokratiaan liittyviä ongelmia. KPC käytti paljon arvokasta aikaa viikottaisiin työturvallisuuskoulutuksiin ilman, että niillä oli havaittavaa vaikutusta työturvallisuuteen.

Ratkaisumme

Kehitimme Rambollin Check, Act & Learn -konseptiin perustuvan mobiilisovelluksen sekä oppimisalustan (LMS). Työntekijöiden toimintaa ja suoriutumista seurataan turvallisuusperehdytyksen ja turvallisuushavaintojen kautta koko projektin ajalla. Tärkeat dokumentit ovat aina saatavilla sovelluksen kautta, ja niitä päivitetään viikottain. Työntekijät toimintaa ohjataan ja he saavat  ilmoituksen kun uusia päivityksia on saatavilla sovelluksen kautta.

Hyödyt

  • työtekijät osaavat toimia ennakoivasti
  • parantunut turvallisuuskulttuuri
  • kiinnostava ja motivoiva turvallisuusperehdytys
  • toimintojen ja suorituksien valvonta on mahdollista
EHS tarkastus
Älypuhelinsovellus
HSEQ auditointi
Työpöytäsovellus
Virtuaalitodellisuus
Keinotodellisuussovellus

Video: Safety Simulator

50%
VÄHEMMÄN ONNETTOMUUKSIA
Työperäiset tapaturmat vähenevät yli puolella teollisuuden standardeihin verrattuna.
25%
VÄHEMMÄN AIKAA ASUNNUKSIIIN
3D-koulutuksen synnyttämä idea uudesta räätälöityjen ikkunoiden asennustavasta johti ajansäästöön, parantuneisiin työoloihin.
+1700
SYNTYNYTTÄ PARANNUSEHDOTUSTA
Suuren sairaalan rakennustyömaalla 3D-koulutus tuotti yli 1700 ajatusta työnkulun sekä terveyden ja turvallisuuden parantamiseksi.