pelillistäminen

Interaktiiviset ratkaisutTerveys

Terveysriski

Terveys

Terveyskysymykset asetetaan aina melkein kaikissa tutkimuksissa etusijalle oli tutkimuksessa kyse sitten yksilöistä, yrityksistä tai koko yhteiskunnasta. Nykyinen Covid-19 pandemia on juuri vahvistanut tätä käsitystä.

Interaktiiviset ratkaisut -konseptillamme pyrimme auttamaan ihmisiä siellä, mistä tiedämme eniten – kaikenlaissa työympäristöissä.

Terveysriskien tarkastusTyöturvallisuus tarkistuslistaTyöturvallisuus tarkistuslistaTyöterveysTerveys turvallisuus ympäristö

CASE: Covid-19

Ongelma

Covid-19 pandemiasta johtuen, yksityisiä työmarkkinoita on jouduttu rankalla kädellä rajoittamaan. Ihmisten käyttäytyminen toimistoissa ja työmailla on ratkaisevan tärkeää viruksen leviämisen estämisessä.

Toimintaan rakennustyömailla ei ole kiinnitetty yhtä paljon huomiota kansanterveyteen liittyvässä viestinnässä kuin muihin työympäristöihin.

Ratkaisu

Check, Act & Learn -konseptiin perustuen loimme virtuaalisen kokemuksen ja sovelluksen. Sovelluksella tutkitaan ja opetellaan pelillistämisen ja pelipohjaisen oppimisen keinoin Covid-19:een liittyvää perustietoa ja lisätään tietoisuutta turvallisuudesta realistisissa skenaarioissa.
Covid-19-sovelluksemme on julkaistu yli 13 maassa.

Hyödyt

  • Ennakoiva turvallisuuskulttuuri
  • Samat opit saadaan välitettyä eri ihmisille taustasta, kansallisuudesta tai kielestä riippumatta
  • Vähentää Covid-19 tartuntoja työmailla ja toimistoille
EHS tarkastus
Älypuhelinsovellus
Kestävyys
Työpöytäsovellus
Digi koulutus
Keinotodellisuussovellus

Video: COVID-19 Office App