Koulutus

KoulutuspalvelutKoulutuspalvelut

Verkkokurssit

Verkkokoulutukset

Verkkokoulutukset ovat joustava ja resurssitehokas täydennys perinteisten koulutusmentelmien rinnalle. Koulutukseen osallistujat voivat suorittaa koulutuksen silloin kun se parhaiten sopii ja itselleen  sopivassa tahdissa.

Read more
Lawly

Avoimet koulutukset

Tarjoamme myös avoimia kursseja, joihin voi osallistua kuka tahansa. Tavoitteenamme on, että kurssimme osallistujat pystyvät siirtämään oppimansa nopeasti käytäntöön. Koulutuksemme sisältävät aina vaihtelevasti sekä teoriaa käytännön harjoituksia ja keskitymme yksinkertaisiin ratkaisuihin, jotka todella toimivat!

Lue lisää
Video opetus

Interaktiiviset ratkaisut

Palvelumme kattavat myös pelillistetyt digitaalisen ja vuorovaikutteisen käyttäytymiskoulutuksen ja tiedon jakamisen ratkaisut. Alustoinamme toimivat mobiilisovellukset, verkkosovellukset sekä myös virtuaalitodellisuuden ja lisätyn todellisuuden sovellukset.

Lue lisää
Opetusvideot

Asiakaskohtaiset koulutukset

Kun koko tiimisi tai ryhmäsi kaipaa koulutusta ja uusia taitoja, yrityskohtainen koulutus on usein tehokkain vaihtoehto. Räätälöimme koulutuksen tarpeidesi mukaan, ja koulutuksen sisältö pystytään paremmin sitomaan ja oppeja soveltamaan yrityksen ja osallistujien omiin työtehtäviin ja toimintapoihin.

Lue lisää
OSH koulutus

Sulautettu oppiminen

Hyödynnä molempien menetelmien parhaat puolet yhdistämällä verkkokoulutukset paikan päällä tapahtuvaan koulutukseen. Itseopiskeluun parhaiten soveltuvat koulutuksen osat voidaan toteuttaa verkkokoulutuksina, ja esimerkiksi käytännön harjoituksia tai edistyneeempiä aiheita varten voidaan osallistujat koota työpajaan, jossa aikaa voidaan käyttää yhdessä syvälliseen keskusteluun ja oppimiseen ja paremmin hyödyntää erilaisia fasilitointi- ja koulutusmenetelmiä.

Lue lisää
The 3D tool has helped workers take ownership of their working environment. In addition to reducing accidents and providing a good workplace for all, it also improves the bottom line.
poul_s
Poul Michaelsen
Hospital Director at the Regional Hospital West Jutland.