E-oppiminen

KoulutuspalvelutVerkkokoulutukset

Verkkokoulutukset

OHS verkkokoulutus

Kustannustehokasta ja joustavaa

Verkkokoulutus on joustava ja kustannustehokos lisä perinteiseen luokkahuonekoulutuksen rinnalle. Verkkokoulutuksella on monia etuja  perinteiseen luokkahuonekoulutukseen verrattuna. Koulutettavat voivat  suorittaa koulutuksen kun se heille parhaiten sopii ja omaan tahtiinsa. Kokemuksesta tiedämme, että tämä on tärkeää monille yrityksille ja kuten esimerkiksi työntekijöille, jotka tekevät vuorotyötä ja joilla voi siten olla vaikeuksia osallistua koulutukseen toimistoaikana.

Voimme tarjota useita erilaisia vaihtoehtoja koulutuksien toteuttamiseen. Voimme kehittää täysin yrityskohtaisen koulutuksen yhdessä asiakkaamme kanssa täysin  räätälöidyn oppimuskokemuksen saavuttamiseksi tai tehdä vain pieniä muokkauksia standardoituihin verkkokoulutuksiimme. On myös mahdollista tehdä eri versioita koulutuksesta eri henkilöstöryhmille, esimerkiksi omat versiot koulutuksesta esimiehille ja tuotannon henkilöstölle.

Verkkokoulutuksen potentiaali on suuri, ota rohkeasti yhteyttä niin  kerromme lisää!

Verkkokurssit

Miten verkkokoulutukset toimivat?

Pääset helposti käsiksi koulutuksiimme verkossa olevan oppimisalustamme kautta. Kaikki koulutuksesi löytyvät samassa paikassa ja voit seurata oppimustuloksia sekä yleisellä että yksityiskohtaisella tasolla. Digitaalinen kurssitodistus voidaan luoda automaattisesti koulutuksen suorittamisen jälkeen. Mikäli teillä on oma oppimisalusta (LMS), voit sisällyttää kurssimme helposti järjestelmääsi, koska kurssimme tukevat verkkokoulutuksien SCORM-standardia. Koulutukset voivat sisältää toiveiden ja tarpeittesi mukaan mm. vuorovaikutteisia elementtejä, tekstiä, videota, ääntä ja kuvia.

Verkkokoulutukset ovat hyvä ja kustannustehokas vaihtoehto jos…

  • organisaatio on suuri ja hajautettu
  • haluatte pystyä kouluttumaan ja tarjoamaan koulutusta yksittäisille työntekijöille tai ryhmille
  • koulutuksia halutaan kattavasti ja joustavasti eri henkilöstöryhmille

Joitain esimerkkejä:

  • Lyhyet verkkokurssit – esim. koulutusta 1-4 tuntia.
  • Sulautettu oppiminen – Hyödynnä molempien menetelmien parhaat puolet yhdistämällä verkkokoulutukset lähiopetukseen tai työpajoihin.
  • Yrityskohtainen verkkokoulutus
  • Standardoidut avoimet kurssit
The 3D tool has helped workers take ownership of their working environment. In addition to reducing accidents and providing a good workplace for all, it also improves the bottom line.
poul_s
Poul Michaelsen
Hospital Director at the Regional Hospital West Jutland.