LAWLY by Ramboll saa uuden nimen 1.6.2022. Uusi nimi EHS Compass by Ramboll korvaa Lawly-nimen. Asiakkailtamme ei vaadita toimenpiteitä.

EHS

LAWLY by RambollOta yhteyttä

Terveys

MISSÄ TOIMIT?

5Rambollilla on yli 16 500 asiantuntijaneuvontaa 35 maassa ympäri maailmaa. Lisäksi meillä on luotettavia kumppaneita ja pitkälle kehittyneitä verkostoja. Pystymme yhdessä palvelemaan asiakkaitamme kaikilla mantereilla ja melkein kaikissa maissa. Työskentelemme parhaillaan voidaksemme tarjota LAWLYlle kaikkialla maailmassa, joten olisimme iloisia kuullessasi maista, joista olet kiinnostunut.
Nykyisellään palvelussa löytyy paikallista sisältöä Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja/tai Norjassa toimiville yrityksille.

LAWLY on HSEQ-työkalu, joka voi tuoda johdonmukaisuutta niin paikallisten kuin kansainvälisten toimintojesi HSEQ-hallintaan.
Sisältö toimitetaan paikallisella kielellä ja lisäksi aina myös englanniksi.
Paikallisen lainsäädääntösisällön, monikielisen palvelun ja digitaalisen alustan yhdistelmä muodostaa optimaalisen ratkaisun, joka soveltuu niin suurille monitasoisille organisaatioille kuin pk-yrityksille.

Miten voit hyötyä palveluistamme?

Toimimme globaalissa ympäristössä. EHSQ-asioiden hallinta on välttämätön edellytys sille, että voimme rakentaa ja ylläpitää korkeaa kestävyyden tasoa jokapäiväisessä toiminnassamme.

Kuinka voimme auttaa?    Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojenkäsittelyehdot.