Avoimia EHS Compass-demotilaisuuksia taas syksyllä

Tehokkaampaa ja turvallisempaa liiketoimintaa EHS Compass by Ramboll -palvelun avulla

EHS Compass on kaikki, mitä tarvitset EHSQ-asioiden (ympäristö-, terveys-, turvallisuus- ja laatuasioiden) tehokkaaseen, suunnitelmalliseen ja vaikuttavaan johtamiseen.

  • EHS Compass on digitaalinen työkalupakki, jonka avulla organisaatiot tunnistavat helposti juuri heitä koskevat vaatimukset, tulivat ne sitten säädöksistä, sisäisistä ohjeista tai ulkopuolisten sidosryhmien vaateista.
  • Mittaristot ja raportit ovat muokattavissa juuri teidän liiketoimintanne tarpeisiin sopiviksi ja työkalu näyttää ainoastaan teidän organisaatiotanne koskevat oleelliset vaatimukset ja säädökset.
  • EHS Compass on aina ajan tasalla, sillä Compass-tiimin asiantuntijat seuraavat lainsäädäntöä asiakkaan puolesta.

Olisiko palvelu sopiva teidän yrityksen käyttöön? Järjestämme maksuttomia, kaikille avoimia EHS Compass -demotuokioita. Tervetuloa avoimeen demoon kuuntelemaan palvelun monipuolisista ominaisuuksista ja käyttötavoista sekä kysymään omia kysymyksiäsi. Demossa tutustutaan työkalun perustoiminnallisuuksiin.

Jos EHS Compass on jo yrityksenne käytössä ja tarvitsette lisäkäyttökoulutusta tai vinkkejä kuinka työkalu parhaiten taipuu juuri teidän tarpeisiinne, ota yhteyttä info@ehscompass.ramboll.com.

Avoimet EHS Compass -demot

13.9.2022 klo 12-13 >> Ilmoittaudu tästä

11.10.2022 klo 13-14 >> Ilmoittaudu tästä

8.11.2022 klo 9-10 >> Ilmoittaudu tästä

 

Demotilaisuudet järjestetään etänä. Saat tilaisuuteen liittymislinkin sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen. Erityisiä ohjelmistovaatimuksia osallitumista varten ei ole. Tervetuloa!

Lue lisää EHS Compass -palvelusta

Mietitkö, olisiko EHS Compass sopiva teidän yrityksen käyttöön? Palvelun käyttö on hyvin joustavaa ja sen sisältöä voi muokata vapaasti yrityksen tarpeisiin.

EHS Compass -palveluun voi syöttää kaikki yrityksen seurattavat asiat ja niiden vaatimat toimenpiteet tehtävälistaksi tai toimintasuunnitelmaksi, ja sovellus toimii myös mittaus- ja raportointityökaluna.

Haluatko ensin lisätietoja? Ota yhteyttä info@ehscompass.ramboll.com