ramboll-digitaaliset-tyokalut

Digitaaliset työkalut

Tutustu digitaalisiin työkaluihimme, joiden avulla yrityksenne voi kehittää ympäristö-, terveys-, turvallisuus- ja laatuasioidenne (EHSQ) hallintaa. Digitaaliset työkalut helpottavat ja tehostavat esimerkiksi järjestelmäarviointien ja vaatimustenmukaisuusarviointien suorittamista, turvallisuusperehdytyksen suorittamista sekä riskienhallintaa.

digitaaliset työkalut

EHS Compass

Lue lisää
safetyengine_app4

SafetyEngine

Työmaan turvallisuus uudelle tasolle

SafetyEngine on 3D koulutussimulaattori työmaille ja muihin vaarallisiin ympäristöihin. Työkalu haastaa perinteisen tavan toteuttaa työmaan turvallisuuskoulutus työntekijöille.

Lue lisää
Ramrisk-system-1024x376

RamRisk

Rambollin kehittämä, isännöimä ja ylläpitämä ammattilaisten riskienhallinnan työkalu

RamRisk on selainpohjainen riskirekisteri, joka on kehitetty erityisesti tukemaan optimaalista riskien ja mahdollisuuksien käsittelyä.

Lue lisää
digitaaliset-tyokalut

Inspiroivia täsmäratkaisuja

Digitaaliset työkalumme ovat omien asiantuntijoittemme kehittämiä ja olemme apunasi kun yrityksenne tarvitsee lisäresursseja tai erityisosaamista EHSQ-asioiden hoidossa. Monipuolisen tuote- ja palveluvalikoiman ansiosta Ramboll pystyy tarjoamaan kaiken tarvitsemasi – yhdeltä luukulta.

Rambollilla on palveluksessaan 16 000 asiantuntijaa maailmanlaajuisesti. Meillä on 300 toimistoa 35 maassa, joten voimme yhdistää vahvan paikallistuntemuksen laajaan kansainväliseen osaamiseemme. Suomessa toimimme 28 paikkakunnalla.