ramboll-digitaaliset-tyokalut

RamRisk

RamRisk - Professional Risk Management Tool

Riskienhallintaa oikea-aikaisesti

Optimoi riskienhallinta RamRiskin avulla

RamRisk-riskienhallintatyökalu on selainpohjainen riskirekisteri, joka helpottaa koko riskienhallintaprosessiasi. Optimaalinen riskien ja mahdollisuuksien käsittely auttaa integroimaan prosessin kaikki vaiheet jokapäiväiseen työhösi. RamRisk-riskienarvioinnilla määrittelet, analysoit ja arvioit mahdollisia riskejä helposti ja saat perustan päätöksenteolle, muutosten hallintaan ja riskien vähentämiseen.

lapinakyva-ramrisk
Läpinäkyvä
intuitiivinen-ramrisk
Intuitiivinen
yhteistyo-ramrisk
Yhteistyö
integroitu-ramrisk
Integroitu

Riskianalyysi – hyvällä työkalulla työ on puoliksi tehty

RamRisk-työkalussa on monia ominaisuuksia, joiden avulla riskienhallintaprosessin merkitys vahvistuu. RamRisk soveltuu riskienhallintaan eri toimialoille, yrityksiin, projekteihin, suuriin ja pieniin. RamRisk mahdollistaa yhteiskäytön, sisältää all-in-one-tietokannan ja tukee, hallitsee ja ohjaa yritystäsi projekteissa turvallisesti ja oikea-aikaisesti toimintasuunnitelmien ja tehtäväluetteloiden avulla. Käyttöönotto ja riskianalyysin aloittaminen on helppoa ja nopeaa.

1
Käyttäjäystävällinen online-alusta
2
Joustava projektien määrittely
3
Kätevä käyttäjäryhmien hallinta
4
Täysin läpinäkyvä ja jäljitettävä lokitieto
5
Räätälöitävä ja mukautuva raportointi
6
Tehtävälistat ja sähköposti-ilmoitukset
ramrisk-riskienhallinta

Ota riskienhallintaprosessi kätevästi keskeiseen osaan työarkeasi

RamRiskin avulla varmistat, että riskianalyysi muodostaa perustan tärkeille päätöksille ja että riskienhallinnan prosessista tulee keskeinen osa jokapäiväistä työtäsi. Täysi läpinäkyvyys ja räätälöitävä raportointi antaa kokonaiskuvan riskienhallintaprosessista ja saavutetuista tuloksista

Intuitiivisen käyttöliittymän avulla kaikki tiimisi jäsenet voivat kuvailla, luokitella, arvioida ja hallita riskejä sekä projekteissa että organisaatiossa. RamRisk tekee yhteistyön toteutumisen riskienhallinnassa helpommaksi.

 

Varaa demo

Haluatko kuulla, kuinka RamRisk voi auttaa juuri teidän yritystänne saavuttamaan paremman riskienhallinnan prosessin? Näytämme mielellämme online-demon avulla, kuinka voitte hyötyä RamRiskistä päivittäisessä toiminnassanne.

Täytä lomake, niin otamme sinuun pian yhteyttä ja sovitaan sopiva aika RamRisk-demolle. Kiitos!

Ole yhteydessä

Tarja Niemelin

HSEQ Managing Consultant
Product Manager, RamRisk Finland
+358 40 6877809Finland
TARJAN

Jesper Pedersen

Product Owner - RamRisk+45 51 61 84 96Denmark
JESP