pelillistäminen

Digitaaliset työkalutSafetyEngine

SafetySimulator-front_ny

Turvallisuutta ja tiedonkulkua rakennustyömaille​

SafetyEngine on Rambollin 3D koulutussimulaattori työmaille ja muihin vaarallisiin ympäristöihin.

SafetyEngine on digitaalinen ratkaisu, joka sisältää tarvittavat työkalut kaikkien työmaalla liikkuvien turvallisuusselvityksen, hallinnon ja ennakoivan viestinnän suorittamiseen ja siten turvallisen työympäristön varmistamiseen.

SafetyEngine -palvelun avulla työntekijät kokevat virtuaalisen version rakennustyömaaolosuhteista ja saavat tarvittavat taidot turvalliseen käyttäytymiseen työmaalla. Tutustuessaan kohdeympäristöön virtuaalisessa 3D maailmassa, käyttäjä voi havaita, tunnistaa ja harjoitella toimintaa erilaisissa vaaratilanteissa ilman, että hän joutuu todelliseen vaaraan. Harjoittelun ansiosta käyttäjien on paljon helpompi ennakoida vaaratilanteita – ja välttää niitä – sitten kun he tulevat ja toimivat oikealla työmaalla.

Tuloksena on ennakoivan oppimisprosessi, jossa työntekijät ottavat vastuun turvallisen työympäristön varmistamisesta.

Turvallisuuskoulutus

Tehokas, mukaansatempaava, 3D-pohjainen turvallisuuskoulutus ja paljon muuta​

Työkalu hyödyntää pelillistämistä, osallistamista ja aktivoi vuorovaikutukseen, joten SafetyEngine on paljon enemmän kuin “taas toinen järjestelmä”.

  • Digitaalinen ilmoitustaulu​
  • Seurantatyökalu​
  • Viestintätyökalu​
  • Interaktiivinen työmaasuunnitelma​
  • Ajantasaiset dokumentit​
  • Rekisteröityminen työmaalle​

SafyEngine Google Play -kaupassa

SafetyEngine on saatavilla useilla kielillä, myös suomeksi. Kysy sopiva turvallisuusratkaisu juuri teille: petra.lattunen@ramboll.fi

The 3D tool has helped workers take ownership of their working environment. In addition to reducing accidents and providing a good workplace for all, it also improves the bottom line.
poul_s
Poul Michaelsen
Hospital Director at the Regional Hospital West Jutland.
50%
VÄHEMMÄN ONNETTOMUUKSIA
Työperäiset tapaturmat vähenevät yli puolella teollisuuden standardeihin verrattuna.
25%
VÄHEMMÄN AIKAA ASENNUKSIIIN
3D-koulutuksen synnyttämä idea uudesta räätälöityjen ikkunoiden asennustavasta johti ajansäästöön, parantuneisiin työoloihin.
+1700
SYNTYNYTTÄ PARANNUSEHDOTUSTA
Suuren sairaalan rakennustyömaalla 3D-koulutus tuotti yli 1700 ajatusta työnkulun sekä terveyden ja turvallisuuden parantamiseksi.