Lawly

Digitaaliset työkalutEHS Compass by Ramboll

EHSQ järjestelmäVaatimustenmukaisuusEHSQ management

EHS Compass by Ramboll

EHS Compass on Rambollin digiavusteinen asiantuntijapalvelu ja pilvipalvelu (SaaS)  terveys-, turvallisuus-, ympäristö- ja laatuasioiden (EHSQ-asioiden) hallintaa varten. Käyttämällä palveluamme varmistat, että saat aina tarvitsemasi tuen niin päivittäiseen työhön kuin poikkeuksellisiin ja harvemmin tapahtuviin EHSQ-toimintoihin.

EHS Compass on enemmän kuin digitaalinen työkalu — se on myös digiavusteinen asiantuntijapalvelu, joka kasvaa maantieteellisessä kattavuudessaan jatkuvasti.  Haluamme luoda yhteisiä hankkeita asiakkaittemme kanssa globaalilla tasolla, jotta voimme olla yhdessä luomassa kestävää yhteiskuntaa, jossa ihmiset ja luonto kukoistavat.

Ota EHS Compass osaksi EHSQ-johtamistasi – ja aloita matkasi kohti kestävää kasvua. 

Säädökset
YHTEENSOPIVA JOHTAMIS-JÄRJESTELMIEN KANSSA
Koulutusinnovaatio
SISÄLTÖ AINA AJAN TASALLA
OSH
PARANTUNUT TUOTTAVUUS
HSE
VAIKUTTAVUUS - VOIT KESKITTYÄ OLENNAISEEN

KOKEILE VELOITUKSETTA

Koekäyttöä varten tarvitset vain sähköpostiosoitteen.
Voit käyttää palvelun kaikkia toimintoja ilmen velvoitteita tai rajoituksia 30 päivän ajan.

Koekäyttö on täysin riskitöntä. Koekäytön jälkeen tili sulkeutuu automaattisesti ellei tilausta jatketa.
Mikäli päädytte koekäytön jälkeen tilaamaan palvelun, koekäytön aikaiset merkinnät voidaan halutessanne joko siirtää varsinaiselle tilille tai poistaa.

Aloita ilmainen kokeilujakso nyt
EHS Compass by Ramboll
EHSQ järjestelmäVaatimustenmukaisuusEHSQ managementTyöturvallisuusriski

Ominaisuudet ja hyödyt

EHS Compass tarjoaa kattavan ja luotettavan ratkaisun organisaatioille, jotka tavoittelevat korkeampaa tasoa EHSQ-asioidensa hallinnassa ja haluavat kehittää toimintasuunnitelmia luodakseen kestävää liiketoimintaa.

Tutustu palvelun ominaisuuksiin
EHS riskien arviointi

Miksi EHS Compass?

Ilman oikealaisia työkaluja, vaatimusten tunnistaminen ja hallinta on työlästä, aikaa vievää ja joissain tapauksissa lähes mahdotonta. Organisaatioilla, joilla on vieläpä toimipisteitä ympäri maailmaa, voi olla erittäin haasteellista saada verrattavissa olevaa tietoa eri toimipisteiden tilanteesta ja kerätä niistä luotettava kokonaiskuva.

Rambollin digiavusteiset asiantuntijapalvelut on räätälöity vastaamaan nimenomaan näihin haasteisiin. Tarjoamme digitaalisten työkalujemme mukana ja lisäksi erikoisosaajia, jotka voivat tukea organisaatioita kaikilla tasoilla päivittäisestä  kenttätyöstä ylimpiin johtotehtäviin.

TerveysTurvallisuusAsiakirjatVaatimustenhallinta

Miksi Ramboll?

Rambollilla on palveluksessaan 16 000 asiantuntijaa maailmanlaajuisesti ja meillä on 300 toimistoa 35 maassa, joten voimme yhdistää vahvan paikallistuntemuksen laajaan kansainväliseen osaamiseemme. Erityisen vankka edustus meillä on pohjoismaissa, UK:ssa, Pohjois-Amerikassa, Keski-Euroopassa, Lähi-Idässä ja Aasiassa. Suomessa toimimme 28 paikkakunnalla ympäri maan.

Pyrimme jatkuvasti löytämään inspiroivia täsmäratkaisuja, joilla on aidosti merkitystä asiakkaillemme, loppukäyttäjille ja yhteiskunnalle yleisesti.

Digitaalisten tuotteidemme sisältö on omien asiantuntijoidemme kehittämää. Asiantuntijamme ovat myös aina valmiina auttamaan, kun asiakkaamme tarvitsevat lisäresursseja tai erityisosaamista päästäkseen HSEQ-asioiden hoidossa toivotulle tasolle. Monipuolisen tuote- ja palveluvalikoiman ansiosta Ramboll pystyy tarjoamaan kaiken tarvitsemasi – yhdeltä luukulta.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

“We obtained a clear to-do list on which to act after a baseline analysis. In turn with EHS Compass, we can manage the entire process and receive reminders for what must be done next. EHS Compass has created considerable ease and systematisation for our corporate requirements work,” says Salonen.
BOLIDEN