Brand pic_smart mobility_Ramboll_2600_HIRES.G11761

Tietoa meistä

Brand pic_smart mobility_Ramboll_2600_HIRES.G11761

Menesty ympäristö-, terveys-, työturvallisuus- ja laatutavoitteissasi

Ramboll Digital & Education -liiketoiminta keskittyy digitaalisten työkalujen kehittämiseen ja niiden yhdistämiseen asiantuntijapalveluiden ja koulutusratkaisuiden kanssa. Työskentelemme ympäristön, terveyden, turvallisuuden ja laadun alueilla (EHSQ).

Digitaaliset työkalut, asiantuntijapalvelut ja koulutusratkaisut muodostavat kokonaisuuden, jolla varmistamme asiakkaidemme liiketoiminnan sujuvuuden ja jatkuvuuden – kestävällä tavalla.

Teemme yhteistyötä niin pienten kuin suurten, suomalaisten kuin kansainvälisten yritysten, instituutioiden ja organisaatioiden kanssa rajat ylittävillä markkinoilla eri ympäristöissä. Projektimme ja tehtävämme vaihtelevat vuosia kestävistä pitkäaikaisista ja jatkuvista tuki- ja ulkoistuspalveluista pienempiin, yksittäisiin projektitoimeksiantoihin.

Miten voimme auttaa?

Tutustu meihin lukemalla aiemmin ilmestyneitä uutiskirjeitämme & tilaa omasi:
brand pic_city life_ramboll_2235_HIRES_G11760

Tavoitteena kestävää kasvua ja kestäviä yhteiskuntia

Pyrimme luomaan kestävän yhteiskunnan, jossa innovatiiviset ja kestävät ratkaisut yritysten, julkisten laitosten ja ihmisten tärkeimpiin tarpeisiin, haasteisiin ja huolenaiheisiin mahdollistavat paremman elämänlaadun ja talouskasvun.

Tällä hetkellä toimimme kaikissa Pohjoismaissa ja laajenemme lähitulevaisuudessa muihinkin Euroopan maihin. Kasvamme jatkuvasti ja haluamme laajentua uusille markkinoille.

Asiakkaamme hyötyvät Rambollin laajasta asiantuntijuudesta ja kattavasta tuote- ja palveluvalikoimasta.

Ramboll