LAWLY by Ramboll saa uuden nimen 1.6.2022. Uusi nimi EHS Compass by Ramboll korvaa Lawly-nimen. Asiakkailtamme ei vaadita toimenpiteitä.

lawly-omat-vaatimukset-toiminto

Tietoa meistäTietoa meistä

riskien arviointi

Keitä me olemme

Rambollin Digital & Education -liiketoiminta käynnistettiin vuonna 2019 Ympäristö ja Terveys -toimialalla ja Pohjoismaissa. Liiketoiminta keskittyy digitaalisten innovaatioiden kehittämiseen ja yhdistämiseen asiantuntijaneuvontapalveluihin ja koulutusratkaisuihin terveyden, turvallisuuden, ympäristön ja laadun alueilla. Digitaalisten työkalujemme valikoima sisältää tällä hetkellä LAWLY by Ramboll, SafetyEngine ja verkkokoulutusratkaisut. Tuotteet ovat asiantuntijoidemme kehittämiä, ja tarjoavat alustan digi- ja teknologia-avusteisille asiantuntijapalveluillemme.

Tilaa uutiskirjeemme
E-oppiminen

Miksi

Haluamme auttaa yrityksiä ja organisaatioita hyödyntämään moderneja digitaalisia työkaluja päivittäisessä toiminnassaan.

Intohimoinen ja kokenut tiimimme haluaa yhdistää asiantuntijaosaamisemme, toimialan parhaat käytännöt ja modernit työkalut ja ohjelmistoalustat kokonaisuudeksi, jolla autetaan varmistamaan asiakkaidemme toiminnan sujuvuuden ja jatkuvuus.

Välitämme asiakkaistamme ja haluamme varmistaa, että organisaatiollasi on kaikki oikeat työkalut menestyäksesi EHSQ-tavoitteissasi.

Integroitu EHS alusta
Kattava riskienhallinta
Seuraavan sukupolven analytiikka
OSH koulutus

Asiakkaamme

Teemme yhteistyötä niin pienten kuin suurten kansainvälisten yritysten, instituutioiden ja organisaatioiden kanssa rajat ylittävillä markkinoilla eri ympäristöissä. Projektimme ja tehtävämme vaihtelevat vuosia kestävistä pitkäaikaisista ja jatkuvista tuki- ja ulkoistuspalveluista pienempiin, yksittäisiin projektitoimeksiantoihin. Asiakkaamme hyötyvät kattavasta tuote- ja palveluvalikoimastamme, ja yhden luukun periaatteen mukaisesti saat meiltä apua kaikkiin EHSQ haasteisiin ja tarpeisiin.

35MAATAOlemme läsnä 35 maassa ja yhdistämme paikallisen kokemuksen maailmanlaajuiseen tietopohjaan ja pyrimme jatkuvasti kehittämään inspiroivia ja vaativia ratkaisuja, jotka aidosti merkityksellisiä asiakkaidemme, loppukäyttäjiemme ja koko yhteiskunnan kannalta.
16,000TYÖNTEKIJÄÄRamboll työllistää maailmanlaajuisesti 16 000 henkilöä ja meillä on erityisen vahva edustus Pohjoismaissa, Isossa-Britanniassa, Pohjois-Amerikassa, Manner-Euroopassa, Lähi-idässä ja Aasian ja Tyynenmeren alueella.
25%LIIKEVAIHDON KASVULiikevaihto oli kaikkien aikojen paras vuonna 2019, 14,2 miljardia Tanskan kruunua (11,4 Tanskan kruunua vuonna 2018).

Tavoitteemme

Pyrimme luomaan kestävän yhteiskunnan, jossa innovatiiviset ja kestävät ratkaisut yritysten, julkisten laitosten ja ihmisten tärkeimpiin tarpeisiin, haasteisiin ja huolenaiheisiin mahdollistavat paremman elämänlaadun ja talouskasvun.

ramboll - lawly - SOME 35sek (v1.2)
johtamisjärjestelmät

Missä toimimme

Tällä hetkellä toimimme kaikissa Pohjoismaissa ja laajenemme lähitulevaisuudessa muihinkin Euroopan maihin. Kasvamme jatkuvasti ja haluamme laajentua uusille markkinoille.

Olemme avoimia ja etsimme uusia toimintamahdollisuuksia ja -malleja, yhteistyökumppaneita ja asiakkaita palveltavaksi. Ota yhteyttä niin selvitellään yhdessä minkälaisia yhteistyömahdollisuuksia löytyy.