lawly-omat-vaatimukset-toiminto

Tietoa meistäTietoa meistä

riskien arviointi

Keitä me olemme

Rambollin Digital & Education -liiketoiminta keskittyy digitaalisten innovaatioiden kehittämiseen ja niiden yhdistämiseen asiantuntijapalveluiden ja koulutusratkaisuiden kanssa. Toiminta käynnistettiin vuonna 2019 Rambollin Ympäristö ja Terveys -toimialalla Pohjoismaissa ja työskentelemme ympäristön, terveyden, turvallisuuden ja laadun alueilla (EHSQ). Tutustu meihin lukemalla aiemmin ilmestyneitä uutiskirjeitämme. Kokoamme uutiskirjeeseemme ajankohtaista EHSQ-asiaa sekä tietoa näitä teemoja tukevista palveluistamme ja koulutuksistamme.

Miten voimme auttaa? Ota yhteyttä.
OSH koulutus

Asiakkaamme

Teemme yhteistyötä niin pienten kuin suurten kansainvälisten yritysten, instituutioiden ja organisaatioiden kanssa rajat ylittävillä markkinoilla eri ympäristöissä. Projektimme ja tehtävämme vaihtelevat vuosia kestävistä pitkäaikaisista ja jatkuvista tuki- ja ulkoistuspalveluista pienempiin, yksittäisiin projektitoimeksiantoihin. Asiakkaamme hyötyvät kattavasta tuote- ja palveluvalikoimastamme, ja yhden luukun periaatteen mukaisesti saat meiltä apua kaikkiin EHSQ haasteisiin ja tarpeisiin.

Referenssit
E-oppiminen

Miksi

Haluamme auttaa yrityksiä ja organisaatioita hyödyntämään moderneja digitaalisia työkaluja päivittäisessä toiminnassaan.

Intohimoinen ja kokenut tiimimme haluaa yhdistää asiantuntijaosaamisemme, toimialan parhaat käytännöt ja modernit työkalut ja ohjelmistoalustat kokonaisuudeksi, jolla autetaan varmistamaan asiakkaidemme toiminnan sujuvuuden ja jatkuvuus.

Välitämme asiakkaistamme ja haluamme varmistaa, että organisaatiollasi on kaikki oikeat työkalut menestyäksesi EHSQ-tavoitteissasi.

Tavoitteemme

Pyrimme luomaan kestävän yhteiskunnan, jossa innovatiiviset ja kestävät ratkaisut yritysten, julkisten laitosten ja ihmisten tärkeimpiin tarpeisiin, haasteisiin ja huolenaiheisiin mahdollistavat paremman elämänlaadun ja talouskasvun.

EHS Compass by Ramboll
johtamisjärjestelmät

Missä toimimme

Tällä hetkellä toimimme kaikissa Pohjoismaissa ja laajenemme lähitulevaisuudessa muihinkin Euroopan maihin. Kasvamme jatkuvasti ja haluamme laajentua uusille markkinoille.

Olemme avoimia ja etsimme uusia toimintamahdollisuuksia ja -malleja, yhteistyökumppaneita ja asiakkaita palveltavaksi. Ota yhteyttä niin selvitellään yhdessä minkälaisia yhteistyömahdollisuuksia löytyy.

Yhteystiedot