Avoimia LAWLY-demotilaisuuksia keväällä ja alkukesästä – ilmoittaudu mukaan!Avoimia LAWLY-demotilaisuuksia keväällä ja alkukesästä – ilmoittaudu mukaan!

Tehokkaampaa ja turvallisempaa liiketoimintaa LAWLY by Ramboll -työkalun avulla

LAWLY-sovellus on kaikki, mitä tarvitset EHSQ-asioiden (terveys-, turvallisuus-, ympäristö- ja laatuasioiden) tehokkaaseen, suunnitelmalliseen ja vaikuttavaan johtamiseen.

  • LAWLY on digitaalinen työkalupakki, jonka avulla organisaatiot tunnistavat helposti juuri heitä koskevat vaatimukset, tulivat ne sitten säädöksistä, sisäisistä ohjeista tai ulkopuolisten sidosryhmien vaateista.
  • Mittaristot ja raportit ovat muokattavissa juuri teidän liiketoimintanne tarpeisiin sopiviksi ja työkalu näyttää ainoastaan teidän organisaatiotanne koskevat oleelliset vaatimukset ja säädökset.
  • LAWLY on aina ajan tasalla, sillä LAWLY-tiimin asiantuntijat seuraavat lainsäädäntöä asiakkaan puolesta.

Olisiko LAWLY sopiva teidän yrityksen käyttöön? Järjestämme maksuttomia, kaikille avoimia LAWLY-demotuokioita, joihin ilmoittautuminen on nyt alkanut. Tervetuloa avoimeen demoon kuuntelemaan LAWLYn monipuolisista ominaisuuksista ja käyttötavoista sekä kysymään omia kysymyksiäsi. Demossa tutustutaan työkalun perustoiminnallisuuksiin.

Jos LAWLY on jo yrityksenne käytössä ja tarvitsette lisäkäyttökoulutusta tai vinkkejä kuinka työkalu parhaiten taipuu juuri teidän tarpeisiinne, ota yhteyttä info@lawly.fi.

Avoimet LAWLY-demot keväällä ja alkukesästä 2022

10.5.2022 klo 14-15 >> Ilmoittaudu tästä
25.5.2022 klo 10-11 >> Ilmoittaudu tästä

7.6.2022 klo 10-11 >> Ilmoittaudu tästä
22.6.2022 klo 14-15 >> Ilmoittaudu tästä

Demotilaisuudet järjestetään etänä. Saat tilaisuuteen liittymislinkin sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen. Erityisiä ohjelmistovaatimuksia osallitumista varten ei ole. Tervetuloa!

Lue lisää Lawlysta

Mietitkö, olisiko LAWLY sopiva teidän yrityksen käyttöön? LAWLYn käyttö on hyvin joustavaa ja sen sisältöä voi muokata vapaasti yrityksen tarpeisiin.

LAWLY-sovellukseen voi syöttää kaikki yrityksen seurattavat asiat ja niiden vaatimat toimenpiteet tehtävälistaksi tai toimintasuunnitelmaksi, ja sovellus toimii myös mittaus- ja raportointityökaluna.

Haluatko ensin lisätietoja? Ota yhteyttä info@lawly.fi