EHS Compass by Ramboll – asiakaskyselyn tuloksia

“EHS Compass -palvelun avulla ympäristö-, turvallisuus-, terveys- ja laatuasioiden (EHSQ) hallinta on helpompaa”.

Asteikolla 1 – 5 (täysin eri mieltä-täysin samaa mieltä), 87 % asiakastyytyväisyyskyselyyn vastanneista asiakkaistamme on täysin tai osittain samaa mieltä yllä olevan väitteen kanssa.

  • EHS Compass on ollut saatavana kaupallisena pilvipalveluna jo vuodesta 2012 saakka.
  • EHS Compass täyttää modernille, turvalliselle, pilvipohjaiselle SaaS-ratkaisulle asetetut vaatimukset.
  • EHS Compass -palvelulla on yli 260 yritysasiakasta Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Käyttäjiä palvelulla on yli 2000.
asiakaskysely_bar

Parannamme ja kehitämme EHS Compass -palvelun ominaisuuksia ja käyttäjäystävällisyyttä jatkuvasti mm. asiakkailtamme saadun palautteen perusteella. Asiakastyytväisyyskysely toteutetaan vuosittain. Tänä vuonna kysely toteutettiin touko-kesäkuussa ja tässä yhden mielestämme tärkeän kysymyksen tuloksia:

Tavoitteemme on yhdessä asiakkaidemme kanssa luoda kestäviä yhteiskuntia, joissa ihmiset ja luonto kukoistavat. Kuinka hyvin koet, että olemme onnistuneet seuraavissa osatavoitteissamme?

(Voit klikata kuvaa suuremmaksi.)

60% kyselyyn vastanneista on täysin tai osittain samaa mieltä sen kanssa, että palvelun avulla liiketoiminta on myös turvallisempaa.

24% on täysin tai osittain samaa mieltä siitä, että liiketoiminta on EHS Compass -palvelun avulla tehokkaampaa.

Ja vaikka vain 5% kokee palvelun tuoneen osittain myös taloudellisia säästöjä, kuitenkin 54% vastasi “ei samaa eikä eri mieltä” väitteeseen “EHS Compass -palvelun käyttö on tuonut yrityksellemme taloudellisia säästöjä.”

EHSQ-asioiden helppo hallinta on siis selkeästi asiakkaidemme suurin kokema hyöty. Yleensä “helpommin” tarkoittaa myös, että aikaa ja rahaa säästyy. Joten lupaamme, että varsinkin pitkällä tähtäimellä, EHS Compass tuo liiketoimintaanne myös tehokkuutta ja taloudellisia säästöjä.

EHS Compass on ominaisuuksiltaan monipuolinen ja käyttötapojakin on yhtä paljon kuin on käyttäjiä. Kunkin yrityksen tarpeet on mahdollista huomioida ja löytää kullekin sopivin ja tehokkain käyttötapa. Kyselyn tulosten ja avoimissa kommenteissa nousseittein asiakkaittemme huomioiden pohjalta aiomme listätä palvelun tiettyihin toiminnallisuuksiin liittyvää käyttökoulutusta. Haluamme, että asiakkaamme saavat palvelusta parhaimman mahdollisen hyödyn irti.

Haluaisitko sinäkin, että yrityksesi EHSQ-asioiden hallinta olisi helppoa?

Asiantutijamme ovat apunasi

EHS Compass by Ramboll -palvelu luo ja ylläpitää yrityksellesi räätälöityä luetteloa vaatimuksista, jotka koskevat organisaatiotasi. Se hallinnoi kaikkia taustalla olevia muutoksia ja ilmoittaa sinulle sisällön muutoksista, joista sinun on oltava tietoinen.

Ota yhteyttä: info@ehscompass.ramboll.com