EHS Compass by Ramboll uudet ominaisuudet 06/2023

Uudet ominaisuudet ja muutokset

Tämän kuun muutoksista suurin on uusi etusivu, joka auttaa käyttäjiä löytämään tarvitsemansa EHS Compassin ominaisuudet nopeasti yhdestä kootusta paikasta. Muita muutoksia ovat uudelleenjärjestelty päävalikko sekä muutosraporttien yhdistäminen.

etusivufull

Uusi etusivu

Pääset uudelle etusivulle automaattisesti heti kirjautumisen jälkeen. Etusivulla näet pikalinkkejä, jotka vievät eripuolille sovellusta. Harmaa päävalikkoa on edelleen äärivasemmassa laidassa, sekä “vanhalle etusivulle” eli Mittaristot-sivulle pääset yksinkertaisesti painamalla ensimmäisestä sinisestä pikalinkistä etusivulla.

Top right corner

Etusivun muita ominaisuuksia

Etusivun oikeasta laidasta löydät pikalinkit ilmoitus- ja kieliasetuksiin, Ajankohtaista-vempaimen sekä Asiakastiedotteet-vempaimen. Tilin pääkäyttäjät pystyvät konfiguroimaan etusivun vempaimia tilikohtaisesti painamalla oikeassa ylälaidassa olevaa muokkauskynäikonia.

Päävalikko

Uudelleenjärjestelty päävalikko

Päävalikko on osittain uudelleenjärjestelty ja otsikkojen nimiä on muutettu. Muutosten tavoite on selkeyttää päävalikkoa.

  • “Lainsäädännön seuranta” ja “Säädösmuutosraportti” ovat nyt oman yläotsikkonsa “Lakiseuranta” alla
  • Yläotsikko “Seuranta” on nyt “Rekisterit”, ja löydät sieltä myös GDPR-rekisterin
  • “Aikataulutetut koulutustapahtumat” on nyt “Koulutuskalenteri”
  • “Kunnossapitoaikataulu” on nyt “Kunnossapitokalenteri”
  • “EHS Raportointityökalu” on nyt “EHS Havainnointityökalu”
  • “Arvioinnit” on nyt “Aikataulutetut arvioinnit”
  • “Nähtävillä pidettävä lainsäädäntö” on nyt oma yläkohtansa

Lisäksi nyt Sivun ylävasemman laidan EHS Compass -logosta pääsee klikkaamalla uudelle etusivulle.

Kuva 28.6.2023 klo 20.07

Vaatimusmuutosraportin ja Säädösmuutosraportin yhdistäminen

Vaatimusmuutosraportti ja säädösmuutosraportti on yhdistetty yhdeksi raportiksi. Ulkonäöltään se on samankaltainen kuin aiempi Säädösmuutosraportti, mutta vaatimusmuutokset on koottu niiden säädösten alle joista ne ovat saaneet alkunsa. Raportissa on mahdollista rajoittaa säädöksiä vastuuhenkilöiden, sisältöpakettien ja aihe-alueiden pohjalta, sekä tietenkin tutkia niitä tietyllä ajanjaksolla.

Muutoksen tavoitteena on helpottaa lain muutoksista juontuvien vaatimusten seurantaa – näet mikä säädös muuttui ja mihin vaatimuksiin se vaikutti.

Uutena osiona on mukana sisältöparannukset: Uudet ja muokatut vaatimukset jotka eivät suoraan seuraa lakimuutosta. Tyypillisesti tähän osioon tulevat vaatimukset joko kohdistuvat uusille osa-alueille, parantavat aiempia vaatimuksia jakamalla ne pienempiin ja helpommin hallittaviin osiin, tai muutoin tarkentavat olemassaolevan lainsäädännän kohtia vaatimuksiksi.

 

d&e donut 570x380

Tilaa Digital & Education uutiskirje

Ramboll Digital & Education keskittyy digitaalisten työkalujen kehittämiseen ja niiden yhdistämiseen asiantuntijapalveluiden ja koulutusratkaisuiden kanssa. Työskentelemme ympäristön, terveyden, turvallisuuden ja laadun alueilla (EHSQ).

Digitaaliset työkalut, asiantuntijapalvelut ja koulutusratkaisut muodostavat kokonaisuuden, jolla varmistamme asiakkaidemme liiketoiminnan sujuvuuden ja jatkuvuuden – kestävällä tavalla.

Uutiskirjeeseemme kokoamme ajankohtaista EHSQ-asiaa sekä tietoa näitä teemoja tukevista palveluistamme ja koulutuksistamme.

Ole yhteydessä

Nina Cross

Product Owner - EHS Compass+358 40 572 4105Finland
9q6o2kfz

Janne Karvosenoja

Tech Lead - EHS Compass+358 40 515 7794Finland
JANKA