lakimuutokset-ehs-lainsäädäntö

Lakimuutokset – EHS-kvartaalikatsaukset 2024

lakimuutokset-ehs-lainsäädäntö

Mietityttävätkö yritystoimintaasi koskevat lakimuutokset?

Tarjoamme joka kvartaali mahdollisuuden osallistua lakikatsauksiin, joissa pureudumme tiiviissä muodossa viimeisimmän neljänneksen aikana tapahtuneisiin ympäristö- ja työturvallisuuslainsäädännön muutoksiin. Tämän tunnin mittaisen katsauksen aikana käymme läpi, millaisia konkreettisia muutoksia EHS-lainsäädäntöön on tehty, ja käymme läpi, miten ne voivat vaikuttaa yrityksen päivittäiseen toimintaan.

”Tiedostamme, että yrityksissä lainsäädännön tulkitseminen voi olla työlästä ja vaikeaa. EHS-kvartaalikatsaukset ovat oiva tilaisuus saada selvennystä ja tukea EHS-lainsäädäntöön liittyviin epävarmuuksiin.”  – Lainsäädäntöasiantuntijamme Sanna & Otso

Lakimuutokset – varmista vaatimustenmukaisuus

1
Osallistu EHS-kvartaalikatsaukseen ja pysyt ajan tasalla lakimuutoksista.
2
Varmistat, että yrityksenne toimii lainsäädännön vaatimusten mukaisesti.
3
Tunnistat välittömästi huomiota vaativat tai aikataulutettuja toimenpiteitä edellyttävät lainsäädännön muutokset yrityksessäsi.
EHS-kvartaalikatsaus on monipuolinen ja helposti ymmärrettävä esitys lainsäädännön muutoksista. Tervetuloa kvartaaleittain kuulemaan millaisia muutoksia EHS-lainsäädäntöön on tullut!

Lainsäädäntöasiantuntijamme seuraavat aktiivisesti EHS-lainsäädännön muutoksia. EHS Compass -palvelumme filtteröi suuresta lakien määrästä vain yritystäsi koskevat lait ja saat ne valmiiksi pureskeltuina, helposti ymmärrettävässä muodossa. Raportoimme sinulle kuukausittain yritystäsi koskevan valmisteilla oleva lainsäädännön, uudet julkaistut säädökset sekä muutokset olemassa oleviin säädöksiin.

Sanna Anttila

HSEQ Managing Consultant+358 40 720 8807Finland
SAANT

Otso Alapulli

EHS Regulatory Consultant+358 44 288 3811Finland
OTAL

Ota yhteyttä lomakkeella