ehs compass lakiseuranta

Asiakastiedotteet – EHS Compass by Ramboll

Asiakaskirjeet

Asiakaskirje lähetetään korkeintaan kerran kuukaudessa kaikille, joilla on palvelussa käyttäjätili. Pysyt ajan tasalla mm.

  • Tulevista EHS Compass -käyttökoulutuksista
  • Uusista toiminnallisuuksista
  • Mahdollisista käyttökatkoksista

Lue asiakaskirje 2/ 2024

Lue asiakaskirje 1/ 2024

Tulevaa koulutusta

Koulutusta EHS Compassin perustoiminnallisuuksista

Uusia käyttäjiä organisaatiossasi? Tai onko viimeisimmästä sisäänkirjautumisestasi jo aikaa ja kaipaat muistinvirkistystä? Tervetuloa saamaan vinkkejä EHS Compassin tehokkaaseen käyttöön!

Käyttökoulutusta perustoiminnallisuuksista järjestetään pitkin vuotta. Ilmoittaudu sinulle sopivaan ajankohtaan. Koulutus on EHS Compass -asiakkaille maksuton.

Tarvittaessa koko EHS Compass -tiimimme on tukenasi EHS Compassin käytössä. Jos tarvitset tukea tai koulutusta englanninksi, ota yhteyttä helpdesk@ehscompass.ramboll.com

21.8.2024 klo 10-11 | Etäkoulutus

Tämänkertainen webinaari aloitetaan katsomalla lyhyesti vaatimusrekisterin ja arviointimoduulin toimintoja. Webinaarissa keskitytään arviointimoduuliin liittyvien toiminnallisuuksien kuten riskimatriisien tekemiseen, pohjakuviin sekä yrityksen omiin tarkastuslistoihin ja arviointipohjiin.

Ilmoittaudu

27.11.2024 klo 10-11 | Etäkoulutus

Tämänkertaisen webinaarin aluksi virkistellään muistia vaatimusrekisterin ja arviointimoduulin toiminnoilla. Webinaarin pääpaino on osiossa, jossa webinaarin osallistujat pääsevät esittämään kysymyksiä EHS Compassin toimintoihin liittyen. Webinaarin aikana käydään läpi osallistujien lähettämiä mieltä askarruttavia kysymyksiä.

Ilmoittautuminen avataan pian.

Koulutusten tallenteet

Käyttökoulutus | EHS Compass | Vaatimusrekisteri, säädösmuutosraportti, arvioinnit

Käyttökoulutus

Tallenne koulutuksesta huhtikuussa 2024. Reija Asikainen kertoo muistin virkistykseksi vaatimusrekisterin ja säädösmuutosraportin toimintoja. Lisäksi arviointimoduulin käyttöä ja havaintojen käsittelyä.

Käyttökoulutus | EHS Compass | Perustoiminnallisuudet

Käyttökoulutus

Tallenne koulutuksesta helmikuussa 2024. Koulutuksessa Reija Asikainen käy läpi EHS Compass -perustoiminnallisuuksia kuten käyttäjäprofiilin muokkaaminen, uusien käyttäjien luominen ja perustietokyselyn täyttäminen. Lisäksi keskityttiin vaatimusrekisterin käyttöön ja yksittäisen vaatimuksen toimintoihin. Lopuksi katsottiin arviointityökalua ja sen uusia toimintoja.

Käyttökoulutus | EHS Compass | Arvioinnit

Arvioinnit

EHS Compassin Arvioinnit-osion koulutusta piti Nina Cross keväällä 2023. Nina esitteli, miten arviointityökalua voi käyttää esimerkiksi riskinarvioinnin, vaatimustenmukaisuuden arvioinnin tai järjestelmäarvioinnin suorittamiseen.

d&e donut 570x380

Tilaa Digital & Education uutiskirje

Ramboll Digital & Education keskittyy digitaalisten työkalujen kehittämiseen ja niiden yhdistämiseen asiantuntijapalveluiden ja koulutusratkaisuiden kanssa. Työskentelemme ympäristön, terveyden, turvallisuuden ja laadun alueilla (EHSQ).

Digitaaliset työkalut, asiantuntijapalvelut ja koulutusratkaisut muodostavat kokonaisuuden, jolla varmistamme asiakkaidemme liiketoiminnan sujuvuuden ja jatkuvuuden – kestävällä tavalla.

Uutiskirjeeseemme kokoamme ajankohtaista EHSQ-asiaa sekä tietoa näitä teemoja tukevista palveluistamme ja koulutuksistamme.

Tilaa D&E uutiskirje

Ole yhteydessä

Nina Cross

Product Owner - EHS Compass+358 40 572 4105Finland
9q6o2kfz

Reija Asikainen

Product Manager - EHS Compass+358 50 4316165Finland
REASI

Janne Karvosenoja

Tech Lead - EHS Compass+358 40 515 7794Finland
JANKA