ehs compass lakiseuranta tieto lakimuutoksista ja niiden vaikutuksista yritykseesi

Palvelupaketit

ehs-compass-palvelupaketit

Lakiseuranta EHS Compass -palvelun avulla

Mitä vaatimustenhallinnan tasoa tavoittelet? EHS Compass-palvelupaketit auttavat sinua tavoitetason määrittelemisessä ja valitsemasi palvelupaketin avulla tavoittelemasi tason saavuttaminen on helppoa.

Sekä EHS Compass Ennakoiva että EHS Compass Edelläkävijä -palvelupaketit auttavat yrityksenne oikealle, valitsemallenne tielle.

Etkö ole varma, sopivatko nämä paketit yrityksellesi? Voit myös valita juuri tarvitsemasi palvelun osat! Älä epäröi ottaa yhteyttä, niin laadimme täydellisen palvelukokonaisuuden yrityksesi tarpeisiin.

compass-ennakoiva-large

EHS Ennakoiva -palvelupaketti

 • Lakiseuranta – Tunnista ja seuraa yritystäsi koskevaa lainsäädäntöä ja siitä nousevia velvoitteita.
 • Vaatimusrekisteri – Pidä kirjaa vaatimuksiin liittyvistä tehtävistä sekä mahdollisista korjaavista toimenpiteistä.
 • Käyttökoulutus & -tuki – EHS Compassin keskeisimmät toiminnallisuudet ja hyödyllisiä käyttövinkkejä, jotta lakiseurantaa on helppo ja nopea toteuttaa.
ehs-compass-vaatimustenhallinta-ennakoiva

Paketti sisältää

 1. Valmisteilla oleva lainsäädäntö, uudet julkaistut säädökset sekä muutokset olemassa oleviin säädöksiin raportoidaan Ennakoiva-palvelupaketin tilaajille kuukausittain.
 2. Lisäksi saat vaatimusrekisterin, joka sisältää kaikki tärkeimmät teidän yritystänne koskevat EHS-vaatimukset.
 3. Koulutus käyttöönottoon ja uusien käyttäjien kouluttaminen. Helpdesk, päivystävä puhelin ja oma nimetty Compass-asiantuntija helppoa yhteydenottoa varten avun tarpeen tilanteisiin.

Ennakoiva-palvelupaketin hinta alkaen 3200 €/ vuosi. Palvelupakettiin on mahdollista lisätä myös konsultointi– ja koulutuspalveluitamme.

Mitä tarkoitamme Ennakoivalla?

EHS Ennakoiva -yrityksenä haluat, että toimintanne on varmasti vaatimustenmukaista ja pidät tärkeänä, että lakiseuranta on helppoa ja kätevää. Tavoittelet tasoa, jolla tunnistat ja ymmärrät yritystäsi koskevat EHS-vaatimukset sekä seuraat toimintanne vaatimustenmukaisuutta. Edistät EHS-asioiden tehokasta hallintaa yrityksessänne, joten arvostat mahdollisuutta vastuuttaa ja aikatauluttaa työtehtäviä sujuvasti.

compass-edellakavija-large

EHS Edelläkävijä -palvelupaketti

 • Lakiseuranta – Tunnista ja seuraa yritystäsi koskevaa lainsäädäntöä ja siitä nousevia velvoitteita.
 • Vaatimusrekisteri – Pidä kirjaa vaatimuksiin liittyvistä tehtävistä sekä mahdollisista korjaavista toimenpiteistä.
 • Arvioinnit & Tarkastuslistat – Käytä yleistä arviointipohjaa tai omaa arviointipohjaasi. Voit myös käyttää pakettiin kuuluvia valmiita tarkastuslistoja ja vertailla tuloksia eri vuosilta.
 • Käyttökoulutus & -tuki – EHS Compassin keskeisimmät toiminnallisuudet ja hyödyllisiä käyttövinkkejä, jotta lakiseurantaa on helppo ja nopea toteuttaa.
ehs-compass-vaatimustenhallinta-edellakavija

Paketti sisältää

 1. Valmisteilla oleva lainsäädäntö, uudet julkaistut säädökset sekä muutokset olemassa oleviin säädöksiin raportoidaan Edelläkävijä-palvelupaketin tilaajille kuukausittain.
 2. Lisäksi saat vaatimusrekisterin, joka sisältää kaikki tärkeimmät teidän yritystänne koskevat EHS-vaatimukset.
 3. Tämä palvelupaketti mahdollistaa myös esimerkiksi järjestelmäarviointien tai riskinarviointien tehokkaan suorittamisen, kirjaamisen ja hallinnan.
 4. Koulutus käyttöönottoon ja uusien käyttäjien kouluttaminen. Erillinen koulutus, jossa opit suorittamaan arviointeja Arviointi-moduulia hyödyntäen. Helpdesk, päivystävä puhelin ja oma nimetty Compass-asiantuntija helppoa yhteydenottoa varten avun tarpeen tilanteisiin.

Edelläkävijä-palvelupaketin hinta alkaen 5200 €/ vuosi. Palvelupakettiin on mahdollista lisätä myös konsultointi– ja koulutuspalveluitamme.

Mitä tarkoitamme Edelläkävijällä?

EHS Edelläkävijä -yrityksenä pidät tärkeänä, että voit fokusoida työsi paremmin. Sen lisäksi haluat päästä nopeasti ja tehokkaasti käsiksi kehitettäviin EHS-asioihin ja ennen kaikkea seurata kehitystä todennetusti. Tavoittelet tasoa, jolla tunnistat ja ymmärrät yritystäsi koskevat EHS-vaatimukset sekä seuraat ja lisäksi myös arvioit toimintanne vaatimustenmukaisuutta. Teet säännöllisiä esim. järjestelmäarviointeja tai riskinarviointeja, joten arvostat mahdollisuutta suorittaa, kirjata ja hallita erilaisia arviointeja tehokkaasti.

Oletko vielä epävarma, mille tielle lähtisit? Tutustu tarkemmin EHS Compass -palvelun osiin, sisältöön ja toiminnallisuuksiin.
"EHS Compass -palvelun olemassaolosta tulee luottavainen olo, ja EHSQ-asioihin liittyvä työskentely on meillä selkeytynyt kovasti sen käyttöönoton myötä. EHS Compass on mahtava työkalu, jonka vaikutukset näkyvät liiketoiminnassa."
ehs compass hydroline
Hydroline Oy
Jan Meyes, HSEQ Manager
"Tärkeintä on ollut saada kokeneiden asiantuntijoiden apua aina, kun olemme sitä tarvinneet. Erityisen hyvää yhteistyössä on ollut saada tietää jo hyväksi todettujen käytäntöjen toimivuudesta meidän toimialallamme ja meidän yrityksessämme."
ehs compass pusku
Maarakennusliike Pusku Oy
Anna Muilu, toimitusjohtaja
”Ramboll-asiantuntijan proaktiivisuudesta ja osaamisesta on ollut todella paljon hyötyä yrityksellemme.”
ANDRITZ Warkaus Works Oy
Tiina Kauppinen, QHSE-päällikkö

Ole yhteydessä

Nina Cross

Product Owner - EHS Compass+358 40 572 4105Finland
9q6o2kfz

Anu Rinkinen

Head of Department - Digital & Education Finland+358 40 026 7305Finland
ANRIN